برای تغییر قالب وردپرس چه باید کرد؟ چگونه میتوان یک قالب وردپرس را در وبسایت خود به درستی تغییر داد بدون اینکه چیزی خراب شود و بهم بریزد؟ وردپرس تغییر و مدیریت قالبها را بسیار آسان میکند. با این حال، باید به خاطر داشته باشید که تغییر ظاهر وبسایت زنده یک رویداد بزرگ است. قبل و بعد از تغییر موضوع باید موارد خاصی را در نظر داشته باشید تا هیچ داده و ترافیک وبسایت را از دست ندهید. در این مقاله نحوه تغییر قالب وردپرس را با چک لیستی گام به گام به شما نشان خواهیم داد.
کارهایی که قبل از تغییر قالب وردپرس باید انجام دهید
به طور کلی، برای تغییر قالب وردپرس به روش اصولی، نیازمندید تا مجموعهای از کارها را قبل از این عمل انجام دهید تا سایت شما با مشکل مواجه نشود. در این بخش به بررسی برخی از مهمترین کارهایی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس انجام دهید، میپردازیم.
- بررسی سرعت لود سایت
- بکآپ گرفتن از سایت
- ذخیره کدهای آمارگیری سایت
- فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری در وردپرس
- ذخیره محتوای سایدبار
نحوه نصب قالب وردپرس
پس از انجام اقدامات احتیاطی بالا، گام بعدی نصب قالبی است که میخواهید در سایت خود استفاده کنید. پس از انتخاب قالب، باید آن را در سایت وردپرس خود نصب کنید. برای نصب قالب وردپرس میتوانید از ۳ روش زیر استفاده کنید:
- با استفاده از گزینه جستجوی قالب وردپرس در پیشخوان
- بارگذاری یک قالب از داشبورد وردپرس خود
- نصب تم با استفاده از FTP
نحوه تغییر قالب وردپرس
برای تغییر قالب وردپرس، روشهای مختلفی وجود دارد. در این بخش به بررسی یکی از رایجترین روشهایی که افراد برای نصب و تغییر قالب وردپرس برای سایت خودشان استفاده میکنند، میپردازیم.
برای تغییر قالب وردپرس، ابتدا نیاز است تا بهترین قالب وردپرس برای خود را دانلود کرده و در وردپرس بارگذاری کنید. سپس از منوی سمت راست که در پیشخوان وردپرس وجود دارد، روی گزینه نمایش کلیک کنید و وارد بخش “پوستهها” شوید. در انتها، روی گزینه “فعالسازی” کلیک کنید تا قالب جدید برای سایت شما فعال شود.
در مورد دیگر می توانید وارد پنل هاست خود شوید وارد پوشه wp-content شوید و گزینه thems را انتخاب کنید سپس از بخش upload فایل زیپ قالب خود را بر روی آن آپلود کنید به این شکل پوسته جدید بر روی سایت بارگذاری خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: آموزش ایجاد دسته بندی های سفارشی در وردپرس
کارهایی که پس از تغییر تم باید انجام دهید
هنگامی که قالب را در وبسایت را تغییر دادید، باید قبل از خاموش کردن حالت تعمیر و نگهداری، از موارد خاصی مراقبت کنید. میتوانید چک لیست زیر را از کارهایی که باید پس از تغییر قالب وردپرس خود انجام دهید، درنظر بگیرید:
۱. وب سایت خود را تست کنید
۲. سازگاری بین مرورگرها
۳. کد رهگیری را اضافه کنید
۴. حالت Maintenance Mode را خاموش کنید
۵. تست زمان بارگذاری
۶. نرخ پرش را کنترل کنید
۷. از کاربران بازخورد بگیرید
چک لیست بعد از تغییر قالب وردپرس
همانطور که گفتیم زمانیکه میخواهید قالب سایت خود را تعویض کنید، باید سایت خود را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهید. بعد از فعال کردن قالب جدید بر روی سایت شما باید قبل از خاموش و غیرفعال کردن حالت تعمیر و نگهداری از موارد خاص سایت خود نگهداری کنید. در اینجا مواردی که شما باید بعد از تغییر پوسته سایت خود رعایت کنید را به شما نمایش میدهیم. حالا در این قسمت به سراغ چک لیستهای مهمی میرویم که شما باید هنگام تغییر قالب سایت، به آنها دقت کنید.
- ساخت مجدد تصاویر شاخص
- مشخص کردن جایگاه منوها
- تنظیمات قالب جدید
- فعالسازی لایسنس قالب
- طراحی صفحه اصلی
- نصب افزونهها و طراحی صفحه اصلی سایت
- انتخاب صفحه طراحی شده به عنوان صفحه اصلی سایت
- بررسی وبسایت
- بررسی سازگاری با مرورگرها
اگر سایت شما مدت زیادی فعالیت کرده باشد، تعویض قالب آن میتواند کمی دشوار باشد و شما باید دقت زیادی را صرف این کار کنید. بهتر است تا برای تعویض قالب وردپرس، درمورد قالبهای مختلف تحقیق کنید و نظرات استفادهکنندگان از قالبها را بپرسید تا به بهترین نتیجه ممکن دست یابید.