لینک کوتاه برای دسترسی سریعتر
COPIED
https://ostadshoo.ir/?p=7666 COPIED

آموزش نصب افزونه W3 Total Cache روی وردپرس

خواندن این مطلب

4 دقیقه

زمان میبرد!

نصب افزونه W3 Total Cache

عجیب است که هرچقدر سرعت و کیفیت اینترنت بالاتر میرود، کاربران اینترنت، بی حوصله تر شده و کمتر از همیشه حاضرند برای بارگذاری یک وبسایت منتظر بمانند.

واقعیت این است که امروز، سرعت بارگذاری یک وبسایت میتواند نقش مهمی را در جذب تعداد مخاطبین بیشتر و داشتن ترافیک بالاتر برای یک سایت ایفا میکند.

داشتن یک وبسایت سریع، جدا از انتخاب یک هاستینگ مناسب و انتخاب پلاگین هایی به شکل مناسبی طراحی شده اند، به استفاده از CDN و پلاگین های کش نیز بستگی دارد. هدف ما هم از نوشتن این مقاله، دقیقا همین است.

قرار است در آموزش امروز، نحوه ی راه اندازی و اعمال تنظیمات صحیح بر روی یکی از بهترین پلاگین های کش وردپرس را با هم بررسی نماییم.

W3 Total Cache دقیقا چه نوع افزونه ای است

W3 Total Cache که از اینجا به بعد آن را W3TC صدا خواهیم کرد، یکی از قدرتمندترین و سریع ترین افزونه کش و بهینه سازی کارکرد سایت، برای وردپرس است. این افزونه در سراسر جهان محبوبیت بسیاری دارد و وبسایت های بزرگی مثل AT&T, Mashable و Smashing Magazine از آن استفاده میکنند.

 کار این افزونه این است که با بهینه سازی سایت شما میتواند کارکرد سایت را بهبود بخشیده و در واقع به کاربر تجربه ی بهتری از کار با سایت ارائه کند. در عین حال این پلاگین با به کار گیری متدهای caching و استفاده از CDN میتواند باری که سایت شما بر روی سرور میگذارد را به شکل چشمگیری کاهش دهد.

یکی از امتیازات دیگر این افزونه، این است که در واقع تنظیمات آن بسیار آسان است. تا حدی که پس از آشنایی با بخش های مختلف آن، میتوانید سایت های جدید خود را طی کمتر از ۱۵ دقیقه با استفاده از آن بهینه سازی کنید!

تنظیمات W3 Total Cache

بعد از نصب و فعال سازی این پلاگین، برای تنظیمات عمومی آن میتوانید ابتدا با کلیک روی گزینه General Setting در منو Performance وارد صفحه تنظیمات عمومی پلاگین شوید.

نصب افزونه W3 Total Cache
نصب افزونه W3 Total Cache

همانطوری که در این صفحه نیز مشاهده میکنید تیک اولین گزینه یعنی Page Cache را انتخاب کنید تا سیستم کش روی وردپرس شما فعال گردد.

همچنین  در ادامه تنظیمات طبق تصویر زیر کش در اصطلاح minify را نیز طبق تصویر زیر برای وردپرس خود فعال میکنید.

نصب افزونه W3 Total Cache
نصب افزونه W3 Total Cache

تنظیمات minify در W3 total cache

فعال سازی این گزینه بسیار مفید می‌باشد و همانطوری که خود w3 total cache نیز گفته است به میزان ۱۰ درصد سرعت لود سایت شما را افزایش می‌دهد. با فعال سازی این گزینه فایل های css,js,html کش می‌گردند.

فعال سازی سیستم کش php نیز در این پلاگین پشتیبانی می‌گردد و همانند تصویر زیر می‌توانید یکی از سیستم‌های کش که روی هاست شما فعال می‌باشد را انتخاب کنید.

تنظیمات کش W3 total cache

در این آموزش Zend Opcache را که روی هاست نصب و فعال بود انتخاب شده است.

این پلاگین برای کش کردن دیتابیس نیز گزینه ای نیز دارد. بدین ترتیب با فعال سازی گزینه Database Cache صفحات، فیلدها و … که برای اطلاعات آن به دیتابیس مراجعه میشود، کش میگردد و باعث سرعت لود بالاتر و مصرف بهینه نیز می‌گردد.

جهت تنظیمات بهینه میتوانید در منو  performance/ database Cache تنظیمات آن را  انجام دهید.

کش دیتابیس W3 total cache

در تنظیمات W3 Total Cache گزینه ای نیز برای تنظیمات کش مرورگر در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب می‌توانید تنظیم کنید که صفحات روی مرورگر کاربر کش گردد یا خیر؟ و اگر کش گردد به چه میزان ساعتی کش گردد؟ همچنین میتوانید جهت بازدهی بالاتر، Gzip را نیز فعال کنید تا بازدهی بالاتری داشته باشید. به تصویر زیر که برای تنظیمات کش مرورگر می‌باشد دقت کنید.

تنظیمات و پیکربندی w3 total cache

w3 total cache یک افزونه قوی است و دارای ویژگی‌های زیادی میباشد که میتوانند خوب یا بد باشند. برای افرادی که نحوه ی استفاده را میدانند یک گزینه ی خوب است اما برای مبتدیان سخت و گیج کننده میباشد. ابتدا با تنظیمات عمومی شروع میکنیم.

تنظیمات عمومی افزونه W3 Total Cache

ابتدا به صفحه تنظیمات عمومی رفته و روی منوی performance در پنل مدیریت وردپرس کلیک کنید. این جایی است که شما افزونه را با پیکربندی تنظیمات پایه راه اندازی میکنید.

بعد از توضیحات بالا حتما متوجه شدید که منظور ما این است که به هیچ عنوان در محیط هاست اشتراکی از گزینه های Database cache و Object Cache و حتی الامکان حتی از گزینه ی مینیفای استفاده نکنید. نه؟

موارد بسیاری را مشاهده کرده ایم که به علت فعال کردن این گزینه ها توسط کاربر، مصرف دیسک و بار سایت روی سرور به شدت افزایش یافته و به علت ایجاد تعداد بسیار زیادی فایل های موقتی، حتی بکاپ گیری از هاست کاربر نیز به مشکل برخورد کرده است.

بنابراین در تنظیم افزونه بسیار دقت کنید و حتما در محیط های اشتراکی از فعال کردن این گزینه ها خودداری نمایید. طبعا در محیط های اختصاصی (مثل سرور اختصاصی یا سرور مجازی) میتونید این گزینه ها را بر روی سایت خود آزمایش کنید و تاثیر مثبت یا منفی آنها را بر روی سایتتان بسنجید.

دانلود افزونه wp total cache (نسخه فارسی )

بهترین افزونه های ثبت نام کاربران
1
بهترین افزونه های ثبت نام کاربران وردپرس
بهترین افزونه های ثبت نام کاربران کدام اند؟ یکی از اساسی‌ترین قسمت‌های هر وبسایت مربوط...
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس
2
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس چگونه انجام میشود؟ آیا می‌خواهید برای تغییرات پست...
خروج خودکار کاربران از وردپرس
1
خروج خودکار کاربران از وردپرس
خروج خودکار کاربران از وردپرس چگونه انجام میشود؟ بسیاری از ما عادت داریم بدون اینکه...
نقل قول های تصادفی در وردپرس
1
نمایش نقل قول های تصادفی در وردپرس
 نقل قول های تصادفی در وردپرس چگونه نمایش داده میشوند؟ نقل قول‌ها از طرف افراد...
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس
0
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس با PDF.js Viewer
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس با چه افزونه ای انجام میشود؟ آیا...
فوتر وردپرس
0
فوتر وردپرس و گزینه‌ هایی که باید به آن اضافه شوند
به فوتر وردپرس  چه امکاناتی باید افزوده شود؟ آیا نمی دانید چه چیزی را در...
1 2 3 29

درباره نویسنده



نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط