لینک کوتاه برای دسترسی سریعتر
COPIED
https://ostadshoo.ir/?p=7506 COPIED

۲۶ اشتباه رایج وردپرس

خواندن این مطلب

14 دقیقه

زمان میبرد!

26 اشتباه رایج وردپرس

در این مقاله از استادشو قصد داریم ۲۶ اشتباه رایج وردپرس را به شما معرفی کنیم. در زمان ساخت وب سایت وردپرسی، هرکسی ممکن است مرتکب اشتباهاتی شود. با این حال هر اشتباه یک فرصت یادگیری است که به شما کمک می‌کند تا رشد کنید. در این مقاله، ما تجربیات خود را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت تا شما دچار این اشتباهات رایج در وردپرس نشوید.

انتخاب رمز ورود ضعیف یکی از ۲۶ اشتباه رایج وردپرس

رمز ورود به طور کلی در همه جا از اهمیت زیادی برخوردار است. از رمزهای کارت‌های اعتباری گرفته تا رمزهای ورود شبکه‌های اجتماعی و… اما رمز ورود برای وب سایت اهمیت ویژه‌ای برای صاحبان کسب و کار دارد چرا که تمام اطلاعات و سرمایه‌ی آن‌ها در گرو همین رمز می‌باشد. شما باید از رمزهای پیچیده استفاده کنید. از انتخاب رمزهایی مانند ۱۲۳۴ به شدت پرهیز کنید. در حقیقت اگر به فکر تقویت رمز عبور خود نباشید، کلید را بر روی قفل رها کرده‌اید. سعی کنید از رمزهایی با تعداد کارکترهای زیاد استفاده کنید و در بین آن از اعداد و ارقام و # و @ و $ و & و… نیز استفاده کنید. همچنین سعی کنید هر چند مدت یکبار رمز خود را تغییر دهید.

26 اشتباه رایج وردپرس
۲۶ اشتباه رایج وردپرس

خرید بیش از آن چه نیاز دارید

برای راه‌اندازی وب‌سایت، شما فقط نیاز به خرید هاست وردپرس و دامنه دارید. اما بیشتر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب یا ثبت‌کننده دامنه تلاش می‌کنند تا سرویس‌های بیشتر به شما بفروشند که این اصلاً خوب نیست و باعث سردرگمی شما می‌شود.

این سرویس‌های اضافه از مدیریت وب‌سایت تا خدمات امنیتی یا قالب‌های آماده است، که توصیه می‌کنیم تا آشنایی کامل با این خدمات، آنها را سفارش ندهید.

شما می‌توانید از کنار این خدمات اضافه‌تر عبور کنید و سرمایه خود را جهت رشد تجارت خود ذخیره کنید. اگر بعدها نیاز به این خدمات پیدا کردید می‌توانید آنها را سفارش دهید.

26 اشتباه رایج وردپرس
۲۶ اشتباه رایج وردپرس
۲۶ اشتباه رایج وردپرس

نصب وردپرس در ساب فولدر wordpress

فایل فشرده وردپرس بعد از آپلود شدن تمام فایل‌های هسته‌ای را در فولدر wordpress ذخیره می‌کند . بعضی اوقات پیش آمده کاربران فولدر را با استفاده از شناسه و پسورد FTP که از جانب وب هاستینگ شخص اعلام شده در سایت آپلود کردند . این اشتباه باعث می‌شود به جای این که سایت شما با دامین www.example.com بالا بیاد، با نام www.example.com/wprdpress بارگذاری شود.البته وردپرس این امکان رو به کاربرانش داده تا بتوانند فایل وردپرس را در دایرکتوری‌های متفاوت نصب کنند. هرچند که شیوه متداول نصب وردپرس در ریشه است.

 استفاده از قالب‌های نامعتبر

یکی از مواردی که بسیاری از صاحبان سایت به خصوص در ابتدای کار برای راه‌اندازی وب سایت به دنبال آن هستند، استفاده از قالب‌های رایگان و ارزان قیمت است. به همین منظور از هر جایی مانند سایت‌های نامعتبر و برخی کانال‌ها در شبکه‌های اجتماعی اقدام به دانلود قالب و پوسته‌ی مورد نظر خود می‌کنند. بسیاری از این قالب‌ها دارای کدهای مخربی هستند یا به اصطلاح نال شده‌اند. کدهایی که می‌توانند اثرات منفی بر روی عملکرد وب سایت شما داشته باشند. پیشنهاد می‌کنیم حتما برای تهیه‌ی پوسته‌های مورد نظر خود به منابع و فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنید تا علاوه بر دریافت قالب با کیفیت از پشتیبانی نیز بهره‌مند شوید.

عدم ارائه  Git، LSCache، SSH و SFTP

هاستی که برای میزبانی وبسایت وردپرسی خودتان انتخاب می‌کنید، حتماً نیاز به این موارد ندارد، اما داشتن آنها مطمئناً می‌تواند مدیریت سایت شما را آسان‌تر و عملکرد وبسایت‌تان را بالا ببرد.

از دسترسی به خط فرمان گرفته تا ابزارهای مدیریت فایل از راه دور مانند Filezila گرفته، تا طیف وسیعی از ویژگی‌هایی که می‌تواند شما را از یک مبتدی به یک حرفه‌ای تبدیل کند.

با LSCache، عملکرد وبسایت‌تان سریع‌تر شده و باعث می‌شود صفحات سایت شما سریع‌تر بارگذاری شوند و در نتیجه کاربران راضی‌تری داشته باشید.

عدم استفاده از پیوندهای یکتا

اغلب کاربران به پیوندهای یکتای موجود در سایت خود بی توجه هستند ٬ همانطور که می‌دانید در قسمت تنظیمات سایت شما و در بخش پیوندهای یکتا شما می‌توانید ساختار پیوندهای یکتا را بر اساس عدد، روز انتشار و… تنظیم کنید . در وردپرس این پیوندها به صورت نامفهومی به شکل (  /?p=<postid>  ) نمایش داده می‌شوند، این مورد اغلب نامفهوم و به خاطر سپردنش مشکل می‌باشد . در ضمن در سئو سایت شما هم تاثیر دارد . قبلاً درباره تاثیر URL بر سئو سایت صحبت کردیم. به همین دلیل که امروزه تاکید می‌شود از URL پاک( “CLEAN URL”) استفاده کنید.

فعال نکردن نسخه‌های پشتیبان اتوماتیک یا Backup

هر سال، میلیاردها دلار برای آسیب‌های ناشی از از دست رفتن داده‌های سایت خرج می‌شود. تقریباً هر وب سایت روی اینترنت در معرض خرابی، تلاش برای هک و دیگر مشکلات است.

قدرتمندترین خط دفاعی شما در مقابل این تهدیدها، نسخه پشتیبان اتوماتیک است. بدون نسخه پشتیبان، شما ممکن است همه داده وردپرس خود را از دست دهید چرا که بازیابی اطلاعاتی از بین رفته بسیار سخت است (گاهی حتی غیرممکن است).

افراد زیادی هستند که کل وب سایت خود را از دست داده‌اند فقط به این دلیل که نسخه پشتیبان به روز نداشته‌اند.

تنظیم نسخه پشتیبان خیلی ساده است و پلاگین‌های زیادی جهت تهیه نسخه پشتیبان وردپرس در بازار وجود دارد. وقتی شما یکی از این پلاگین‌ها را تنظیم کنید، این پلاگین به طور اتوماتیک نسخه‌های پشتیبان برای شما ایجاد خواهد کرد.

دومین بخش این اشتباه، ذخیره نکردن فایل‌های پشتیبان در محلی خارج از هاست میزبانی شده است. بسیاری از افراد نسخه‌های پشتیبان وردپرس خود را روی سرور میزبان وب خود ذخیره می‌کنند. اگر آنها داده وب سایت خود را از دست دهند، نسخه‌های پشتیبان خود را نیز از دست خواهند داد.

اطمینان حاصل کنید که نسخه‌های پشتیبان خود را روی سرویس ذخیره‌سازی ابری مثل Google Drive، Dropbox و غیره ذخیره کرده باشید. پلاگین‌های نسخه پشتیبان مثل UpdraftPlus می‌تواند به طور اتوماتیک این کار را برای شما انجام دهد.

نصب بیش از اندازه افزونه

افزونه‌های وردپرس یکی از بهترین ویژگی‌های آن هستند و برگ برنده‌ای در برابر رقبای وردپرس به حساب می‌آیند. با این حال نباید اینگونه فکر کنید که می‌توانید هر افزونه‌ای را که دیدید بر روی سایت خود نصب و پیاده سازی کنید. البته از منظر وردپرس شما محدودیتی ندارید و آن هم جلوی شما را نمی‌گیرد اما بهتر است از نصب بیش از حد پلاگین‌ها بر روی سایت خود جداً خودداری کنید. علاوه بر شلوغی و سنگین شدن سایت که موجب کندی آن نیز می‌شود، ممکن است برخی از افزونه‌ها با یکدیگر تداخل داشته باشند و همین مسئله تاثیری منفی بر عملکرد سایت شما خواهد گذاشت. پیشنهاد ما نصب افزونه‌های ضروری و مهمی است که ۱۰۰ درصد به آن‌ها نیاز دارید می‌باشد.

تغییرات پیوسته قالب و ظاهر سایت

بدون شک سایتی که شما راه‌اندازی کرده‌اید، متعلق به شماست و شما قادر خواهید بود هر کاری که صلاح می‌دانید بر روی آن انجام دهید. با این حال ما به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم که قالب و ظاهر سایت خود را به طور مکرر دستخوش تغییر قرار دهید. دلیل این گفته ما مشخص است. کاربران سایت زمانی را صرف شناخت محل‌های مختلف آن می‌کنند و به نوعی با آن خو می‌گیرند. تغییرات پی در پی می‌تواند باعث سردرگمی آن‌ها شود و بدون شک این مسئله باعث کاهش ورودی سایت شما خواهد شد. البته منظور ما این نیست که به تغییرات توجهی نکنید اما سعی کنید در مواقع ضروری و با فاصله زمانی طولانی این کار را انجام دهید.

عدم بروزرسانی وردپرس
۲۶ اشتباه رایج وردپرس
عدم بروزرسانی وردپرس

انتخاب نکردن پوسته مناسب وردپرس

انتخاب قالب وردپرس یکی از بزرگترین چالش‌های پیش روی تازه‌کاران وردپرس، انتخاب طراحی مناسب برای وب سایت است. با هزاران قالب وردپرس، تازه‌کاران تلاش می‌کنند تا چند پوسته را از قبل انتخاب کنند و یکی از آنها را امتحان کنند تا به بهترین قالب را انتخاب کنند، اما این موضوع امکان دارد کاربران را سردرگم کند، چون با هربار مراجعه با ظاهر جدیدی مواجه می‌شوند.

برای اجتناب از این موضوع ما طراحی اختصاصی، یا ثبات در انتخاب دامنه را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

این کار به بینندگان وب سایت شما اجازه می‌دهد با وب سایت، برند و استایل منحصر به فرد شما آشنا شوند. ثبات و تداوم طراحی شما اثر مهمی بر تشخیص برند شما دارد.

معمولاً از ما می‌پرسند که بهترین قالب برای وب‌سایت وردپرس ما چیست ؟

وقتی حرف از طراحی می‌شود، پیشنهاد ما یک طراحی ساده است، نه پیچیده. طراحی ساده همیشه ارتباط بهتری با کاربر برقرار می‌کند تا طراحی پیچیده شما نیاز دارید که کاربر دید متمرکزی به سایت شما داشته باشد که پوسته ساده به شما کمک می‌کند تا این موضوع را در سایت خود رعایت کنید. هنگام انتخاب قالب به نکات زیر توجه کنید :

  1. پوسته انتخابی شما باید روی تمام دستگاه‌ها (دسکتاپ، موبایل و تبلت‌ها) نمایش مناسبی داشته باشد، باید ریسپانسیو باشد
  2. باید سفارشی‌سازی آن ساده باشد تا در صورت نیاز به تغیر بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.
  3. باید با تمام پلاگین‌های پرطرفدار سازگار باشد.
  4. باید کدنویسی بهینه داشته باشد و از سرعت مناسبی برخوردار باشد.
  5. اما اگر همچنان برای انتخاب پوسته مردد هستید، می‌توانید از مخزن خود وردپرس استفاده کنید و اگر تمایل به خرید پوسته وردپرس حرفه‌ای‌تر هستید می‌توانید از فروشگاه‌های قالب معتبر استفاده کنید.

عدم استفاده از شناسه های ایمن

خب همانطور که می‌دانید و بارها هم بهش اشاره کردیم، این موضوع کلیشه‌ای همیشه مشکل‌ساز بوده و هست، اگر مهارت کافی در تعیین پسورد و یوزر ایمن ندارید، از سازنده‌های پسورد ایمن  قوی استفاده کنید . در بخش امنیت وردپرس می‌توانید در ارتباط با این موارد بیشتر مطالعه کنید.

توجه به منابع هاست مانند ssd، تعداد ایمیل ها، پهنای باند و…

کاربران جدید وردپرس اغلب به سراغ ارزان ترین هاستینگی می‌روند که می‌توانند پیدا کنند. این می‌تواند به معنای محدودیت در میزان منابع سرور برای مواردی مانند حافظه، رم، پهنای باند یا توان عملیاتی شبکه باشد.

همچنین می‌تواند به معنای میزبانی بر روی سخت‌افزار نسل قدیمی (پردازنده‌های کندتر و HDD به جای SSD) باشد. اغلب هاستینگ‌های این اطلاعات را به وضوح در اختیار مشتری قرار نمی‌دهند که این می‌تواند باعث سردرگمی آن‌ها بشود.

هاستینگ‌ها قدرتمند کیفیت و محدودیت‌های سرور را به وضوح بیان می‌کنند، تا مشتری بهتر بتواند تصمیم‌گیری نماید.

استفاده نکردن از دسته‌ها و تگ‌ها به درستی

تگ‌ها و دسته‌ها در وردپرس یک اشتباه بزرگ دیگر، استفاده نکردن از دسته‌ها و تگ‌ها به درستی است. بعضی کاربران از دسته‌ها در زمانی که باید از تگ‌ها استفاده کنند، استفاده می‌کنند یا برعکس.

وب‌سایت‌های بزرگی هستند با هزاران دسته که هیچ تگی نداشته‌اند، از طرفی وب سایت‌هایی با هزاران تگ وجود دارد که اصلا هیچ دسته‌ای ندارند. اساساً دسته‌ها، فهرست وب سایت شما هستند. اگر وب سایت شما یک کمد فایل باشد، دسته بندی‌ها کشوهای آن هستند. از طرف دیگر، تگ‌ها شبیه به صفحه شاخص هستند. اگر وب سایت شما یک کمد فایل باشد، تگ‌ها برچسب‌های روی هر پوشه فایل هستند.

استفاده نکردن از پست‌ها و صفحات به درستی

گاهی کاربران تازه کار وردپرس از پست‌ها برای ایجاد صفحات مهم وب سایت استفاده می‌کنند. بعضی کاربران نیز از صفحات برای مقالات در زمانی که باید از پست‌ها به جای آنها استفاده کنند، استفاده می‌کنند.

بسیاری از کاربران این اشتباهات را بعد از مدتی، وقتی که وب سایت آنها با مشکل مواجه شد، درک می‌کنند.

اساساً برگه‌ها، صفحات استاتیکی هستند که خیلی کم پیش می‌آید تغییر کنند، صفحات درباره ما، سیاست محرمانگی و غیره از این دست صفحات بی‌تغییر هستند. از طرف دیگر، پست‌ها برای محتواهای مبتنی بر زمان هستند مثل اخبار، به روزرسانی‌ها، مقالات و مطالب وبلاگ.

انتخاب نکردن پلاگین‌های مناسب
انتخاب نکردن پلاگین‌های مناسب

خرید هاست بدون پشتیبانی ۲۴ ساعته

هیچ کس عمداً هاستی با پشتیبانی ضعیف را انتخاب نمی‌کند، تقریباً مانند سرعت سرور، شرکت‌های هاستینگ همه ادعا می‌کنند که از پشتیبانی عالی برخوردار هستند. بهترین معیار برای شناخت اینگونه هاست‌ها، سایت‌های نظردهی هستند.

انتخاب یک شرکت میزبانی اثبات نشده ممکن است فقط افراد کمی مناسب باشند، چون بیشتر افراد ترجیح می‌دهند از هاست با سابقه‌تری استفاده کنند، زیرا این یک حس اعتماد خاطری را برای مشتری تداعی می‌کند.

بهینه‌سازی نکردن وب سایت برای SEO

کمترین مدیر سایت وردپرسی است که از تاثیر سئو روی کسب و کار خود آگاه نباشد. اما باز بسیاری از وبمسترها هستند که به این موضوع توجه نمی‌کنند و تاثیر بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را جدی نمی‌گیرند.

SEO (بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو) به شما کمک می‌کند تا رتبه بالاتری در موتورهای جستجو به دست آورید، پس کاربران بیشتری می‌توانند وب سایت شما را بیابند.

موتورهای جستجو بزرگترین منابع ترافیک برای اکثر وب سایت‌ها هستند. SEO برای موفقیت تجارت آنلاین شما حیاتی است.

انتخاب نکردن ساختار URL مناسب (Permalinks)

انتخاب تنظیمات درست URL (ساختار permalink) برای وب سایت شما بسیار مهم است. تغییر ساختار URL شما در آینده ساده نیست، و می‌تواند اثر زیادی روی ترافیک وب سایت شما داشته باشد. ما به شما پیشنهاد می‌دهیم به صفحه تنظیمات -> پیوندهای یکتا در بخش ادمین وردپرس بروید و ساختار URLای را انتخاب کنید که عنوان پست شما را در URL نشان می‌دهد.

استفاده از هاست مخصوص وردپرس

برای شروع کسب و کار اینترنتی و ساخت سایت در اولین مرحله شما نیاز به یک نام دامنه و هاست دارید. اینکه هاست شما با سیستم مدیریت سایت هماهنگی داشته باشد اهمیت بالایی دارد، استفاده از هاست ویندوز برای کار با وردپرس توصیه نمیشود و اگر هاست شما ویندوز هست ممکن است در طول کار چندین بار مجبور شوید هاست خود را ارتقا دهید تا جوابگوی عملکرد وبسایتتان باشد.

پس برای انتخاب هاست حتما وقت کافی بگذارید و دقت کنید که هاست انتخابی شما برای سیستم مدیریت وردپرس ، هاست لینوکس و یا هاست مخصوص وردپرس باشد.

اشتباه گرفتن نوشته و برگه در وردپرس

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟ اساسا، برگه ها برای صفحات استاتیک هستند که اغلب در مورد آنها مانند، خط مشی، سیاست حفظ حریم خصوصی، و غیره تغییر نمی کنند. از سوی دیگر، نوشته ها برای محتوای مبتنی بر زمان مانند اخبار، به روز رسانی ها، مقالات و وبلاگ ها است. در ابتدا کار با وردپرس خیلی از افراد چون تفاوت میان برگه و نوشته را نمیدانند ممکن است مقالات خود را در بخش برگه ها انتشار بدهند ؛ البته در اکثر مواقع پس از مدتی کار کردن روی پنل متوجه اشتباه خود میشوند و آنرا تصحیح میکنند.

نادیده گرفتن سرعت و عملکرد وب سایت

کاربران امروزه در وبسایت ها توقع سرع بالا در بارگذاری مطالب دارند و تمایل دارند به خواسته خود در سریع ترین زمان ممکن برسند و این فقط کاربران نیستند، حتی موتورهای جستجو رتبه وب سایت های سریعتر را بالاتر از وبسایت هایی که سرعت بهینه ندارند قرار میدهند.

با نادیده گرفتن سرعت وب سایت وردپرسی خود ، تجربه کاربری و همچنین رتبه بندی در موتور های جستجو را در معرض خطر و افت رتبه قرارندهید.

نگه داشتن کدهای اضافی در فایل فانکشن

functione.phpیکی دیگر از مشکلات رایج که معمولا با آن سروکار داریم اینست که در فایل functions.php سایتمان بینهایت کد که عملا کاربردی ندارد نگهداری می‌کنیم. این فایل طوری طراحی شده که مانند یک افزونه عمل کند ولی مکان ایده آلی برای قرار دادن تمامی کدهای داینامیک وبسایت نیست.در صورت سنگین کردن این فایل ارتباط رشته های مختلف سایت با هم کند شده و در عملکرد بهینه ی وبسایت مشکل ایجاد می‌کند.

درنتیجه فقط کدهایی را به این فایل اضافه کنید که هیچگونه نمی‌توانید آن را دربخش های دیگر حل کنید.

تنظیم نکردن تائید دستی نظرات

نظرات اسپم آزاردهنده و می‌تواند ظاهر بدی برای سایت شما ایجاد نمایند. بسیاری از تازه‌کاران کاری می‌کنندکه بلاگ آنها به طور اتوماتیک همه نظرات جدید را بدون مدیریت آنها منتشر کند. این یعنی کامنت‌های هرز با لینک به بدافزارها یا سایت‌های کم کیفیت نیز به وب سایت شما بدون اطلاع شما، وارد شوند. این مساله می‌تواند به رتبه سایت و شهرت وب سایت شما ضربه بزند.

شما همیشه نیاز دارید که نظرات را در همه وب سایت‌های وردپرس خود مدیریت کنید. این کار به سادگی با رفتن به صفحه تنظیمات -> گفتگو و فعال کردن بخش “نظرات باید به شکل دستی پذیرفته شوند” انجام می‌شود.

عدم استفاده از فاو آیکون مناسب

فاو آیکون ها، آیکون های کوچکی هستند که موضوع سایت شما را در مرورگر و در آدرس بار نمایش می دهند. بسیاری از مبتدیان از این مورد چشم پوشی می کنند، در نتیجه وب سایت آنها فاو آیکون مربوط به هاست وردپرس و یا شرکت ارائه دهنده ی دامین را نمایش می دهد.

پس برای وب سایت خود فاو آیکون مناسبی را برگزینید و همین حالا اقدام به تنظیم کردن آن کنید، چرا که می تواند نمایانگر هویت سایت شما باشد. بسیاری از کاربران از لوگوی سایت خود برای این آیکون استفاده می کنند.

تغییر فایل functions.php و بروزرسانی آن بدون داشتن دسترسی به اکانت FTP

به جای استفاده از پنل مدیریت و یا دسترسی مستقیم به هاست ، برای تغییر کد های functions.php ، بهتر است برای خود یک اکانت FTP ایجاد کرده و از این طریق تغییرات را روی وب سایت خود اعمال کنید. حتی امکان ویرایش فایل functions.php را از طریق پنل مدیریت، غیر فعال کنید تا موارد امنیتی برای سایت شما پیش نیاید.

باز گذاشتن سایت در حالیکه هنوز آماده نمایش نیست

بسیاری از افراد قبل از اینکه سایت‌شان از لحاظ طراحی یا محتوایی تکمیل شود برای نمایش به کاربران در دسترس عموم قرار می‌دهند. این کار اصلا حرفه‌ای نیست و امکان دارد به برند شما آسیب بزند.

وب‌سایت‌های که در دسترس عموم هستند امکان دارد دارای ترافیک شوند و موتورهای جستجو کاربران را به سمت سایت شما هدایت کنند، این موضوع باعث این می‌شود تا شاخص رتبه‌بندی سایت شما مناسب نباشد و حتی رقبای شما ایده‌ها شما را بدزدند.

بهترین راه برای این منظور این است که سایت خود را در حال Coming Soon نگهدارید و اجازه ندهید کاربران صفحات سایت شما را مشاهده کنند. حتماً از تگ Noindex – NoFollow برای اینکه موتورهای جستجو محتوا سایت شما را ایندکس نکنند استفاده کنید.

یکی از مشکلات رایج وردپرس، نمایش خطاست که در مقاله « دیباگ وردپرس » به طور کامل به آن اشاره شده است.

برای یادگیری وردپرس وقت نمی‌گذارند

یادگیری وردپرس حتی برای کاربران مبتدی و تازه‌کار بسیار راحت است، چرا که آموزش برای این سیستم مدیریت محتوا محبوب حتی به زبان فارسی بسیار زیاد است، پس فقط کافیست کمی زمان بگذارید.

شما وقتی برای آموزش پوسته‌ها و افزونه‌ها یا کدها وقت می‌گذارید می‌توانید امکانات زیادی به سایت خود اضافه کنید، امکانات ساده یا پیچیده‌ای که می‌تواند کسب و کار شما را بسیار تحت تاثیر قرار دهند.

حتماً برای یادگیری وردپرس زمان بگذارید، این آموزش‌ها به شما کمک می‌کند تا پلاگین‌های جدید را راه‌اندازی کنید، اطلاعات بیشتری درباره Seo ( بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو ) و دیجیتال مارکتینگ کسب کنید.

مواردی که گفتیم شاید در نگاه اول کوچک به نظر برسند و اگر واقع بین باشیم حل آن‌ها چندان دشوار نیست. با این حال بی توجهی به آن‌ها می‌تواند تبعات سنگینی را برای وب سایت شما در آینده به بار آورد. اگر قصد راه‌اندازی یک وب سایت را دارید و نمی‌خواهید مشکلاتی از این دست برای شما پیش بیاید، می‌توانید با کارشناسان ما در چکاوک شهر تماس بگیرید و پس از دریافت مشاوره رایگان پلن مورد نظر خود را خریداری کنید و در مدت زمانی کوتاه سایت وردپرسی خود را تحویل بگیرید. امیدواریم مطالعه این مقاله نیازهای شما را برآورده کرده باشد. در مقاله‌های بعدی همراه ما باشید.

بهترین افزونه های ثبت نام کاربران
1
بهترین افزونه های ثبت نام کاربران وردپرس
بهترین افزونه های ثبت نام کاربران کدام اند؟ یکی از اساسی‌ترین قسمت‌های هر وبسایت مربوط...
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس
2
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس
دریافت اعلان برای تغییرات پست در وردپرس چگونه انجام میشود؟ آیا می‌خواهید برای تغییرات پست...
خروج خودکار کاربران از وردپرس
1
خروج خودکار کاربران از وردپرس
خروج خودکار کاربران از وردپرس چگونه انجام میشود؟ بسیاری از ما عادت داریم بدون اینکه...
نقل قول های تصادفی در وردپرس
1
نمایش نقل قول های تصادفی در وردپرس
 نقل قول های تصادفی در وردپرس چگونه نمایش داده میشوند؟ نقل قول‌ها از طرف افراد...
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس
0
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس با PDF.js Viewer
نمایش نسخه پی دی اف مطالب در وردپرس با چه افزونه ای انجام میشود؟ آیا...
فوتر وردپرس
0
فوتر وردپرس و گزینه‌ هایی که باید به آن اضافه شوند
به فوتر وردپرس  چه امکاناتی باید افزوده شود؟ آیا نمی دانید چه چیزی را در...
1 2 3 29

درباره نویسنده



نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط